Biologische schoonheidszorgen

Op een aangename wijze relaxen terwijl wij de schoonheid in al haar facetten op natuurlijke wijze bij u naar boven halen.

Wij gebruiken hiervoor uitsluitend biologische producten van het Franse merk Phyt`s; een merk met meer dan 40 jaar ervaring in professionele biologische cosmetica. Alle producten zijn vrij van parabenen en synthetische bewaarmiddelen. Ze zijn niet op dieren getest. De inhoudstoffen komen uit eerlijke handel.

Wij bieden u een scala aan mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging, lichaamsmassages en relaxatie en combineren dit met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Of het nu gaat om een kleinigheid of een uitgebreide kuur, altijd nemen wij ruimschoots de tijd om naar u te luisteren. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen, zo komen we samen tot de behandeling die het beste bij u past.

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in voetreflexologie, relaxatie, oorkaarsentherapie en schenken wij speciale aandacht aan zorgvragers zoals mensen met kanker en chronische pijnen.